IMG_3901IMG_3928IMG_3911IMG_3915

Här får kundservice en ny innebörd

Karl Hedin Bygghandel i Köping är butiken där ingenting är omöjligt. Här lägger man stor vikt vid flexibilitet och att tillgodose kundernas behov. Hit kommer såväl privatpersoner som företag för att handla inför nybyggnationer eller renoveringar. – Här kan vi lösa i stort sett allt åt våra kunder, säger Staffan Rådberg.

Karl Hedin Bygghandel i Köping är en av de butiker som var först ut i kedjan och har funnits sedan slutet på 80-talet. För den som är ute efter att förnya eller bygga ett nytt kök finns en avdelning med köksinredning, där butiken också har säljare som är specialiserade på kök. 


Butiken har förutom privatpersoner både små och stora byggföretag från närområdet som kunder. I butiken kapar de även upp material och kan även måttbeställa hela stommar till hus efter ritningar, åt privatpersoner och byggare.  


      – Det gör att denne kan jobba mer som en montör och jobbet blir då mer effektivt och tidsbesparande. Detta görs då i Krylbo, säger Staffan som började jobba på lagret i butiken år 2000 och som idag är platschef.


För de privatpersoner som gör större renoveringar i hemmet och därmed handlar större mängder varor, försöker Staffan och hans personal alltid att matcha totalpriset. 


      – Det viktigaste är dock att få en så bra slutprodukt som möjligt genom konsultation och rådgivning tillsammans med bra kvalitet och pris. Det har lågprisvaruhusen svårt att matcha.


Staffan pratar varmt om personalen som jobbar på företaget, då de alla har en kompetens som är otroligt viktig för butiken. 


      – Vi har haft tur att få tag i bra säljare, som också fungerar bra ihop som ett team.


Staffan berättar att butikens vision är att vara nummer ett på orten och att de alltid vill jobba för att allt ska vara möjligt.  


      – Vi är otroligt flexibla och ser alltid till att vara snabba mellan förfrågan och offert. Om någon behöver en stomme till ett hus till nästa morgon så löser vi det. Vi kör dessutom alltid ut material till byggarbetsplatserna vid behov. Byggföretagen har tagit vara på detta, då de insett att det kostar en del att ha personal som fysiskt åker och hämtar material. Det har lett till att vår personal packar mycket mer ordrar för leverans än tidigare.


Även om det finns konkurrenter i området, ser inte Staffan det som ett hot utan snarare som något positivt. 


      – Konkurrens är bra och utan den så skulle kunderna inte uppskatta det vi kan erbjuda lika mycket. De stora lågprisvaruhusen kan pressa priset på några varor rejält. Men vi kan erbjuda någonting annat, som premiumkvalitet och riktigt bra service. Det uppskattas verkligen av många kunder, avslutar Staffan. 

Läs mer...

2020-03-12 14:00

Hemsida
202051 01

Vilken känsla förmedlar ditt varumärke?

Artikel Vissa företagare verkar ha mer tur än andra. Företaget både utvecklas, når framgång och uppskattas av kunderna. Är det verkligen tur? Eller är det något som företagarna helt enkelt gör rätt? Zoë Devi,...
workplace-1245776_1920

Använd Office365 fullt ut och bli ett effektivare företag!

Artikel Många företag jobbar hårt med att digitalisera sin affärsverksamhet. Nya affärssystem, smarta lösningar för logistik eller en app för att förenkla kommunikation. Office365 är ett populärt sätt att få tillgång...
  • AB Karl Hedin Bygghandel
  • 0221-34580
  • Järnvägsgatan 2, 731 36 Köping
naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

_webb_BI1

Caia cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Arkiv

© 2020, Enterprise Magazine