www.enterprisemagazine.se - www.arval.se - 26-02-2021_3

Är du nyfiken på företagsleasing?

Om du har ett företag där det finns behov av att ha en eller flera bilar, så kan företagsleasing via Arval vara något för dig. Det är lönsammare än att köpa in egna företagsbilar. Idag är det många företag som använder sig av tjänstebilar, förmånsbilar och företagsbilar på olika sätt. Väljer du företagsleasing via Arval så ger det dig många fördelar och en större likviditet. Det eftersom du då har en månadskostnad som du har bra koll på. Hos Arval finns det dessutom många olika bilar att välja på. Du kan därmed välja allt från Volvo företagsleasing till att leasa en Tesla!


Olika leasingformer

Idag är det främst två typer av leasing man talar om. Det är dels operationell leasing, dels finansiell leasing. En företagsleasing innebär hos Arval en operationell leasing. Det innebär att du då har kontroll över alla kostnader. I priset och avtalstiden ingår bland annat försäkringar, service, däck, däckhantering och reparationer. Sedan är restvärdet garanterat från början. När avtalstiden är slut, så kan du lämna tillbaka bilen eller bilarna och välja ny, eller så kan du välja att förlänga avtalet.


En finansiell leasing innebär att det är en månadskostnad för bilen, baserad på priset på bilen, avtalstiden samt dess restvärde. Du är den som då bestämmer restvärdet och det innebär en risk. Det eftersom det kan bli ett undervärde lika gärna som ett övervärde på den.


Re-lease är ett annat sätt att leasa på

Arval har även något som kallas för re-lease. Det innebär då att leasa ett bättre begagnat fordon. Bilen finns direkt i lager och kan därmed levereras direkt. Bilen har inte så många år på nacken samt inte körts allt för många mil. Det är även flexibla val när det gäller kontraktstid och körsträcka. Alla fordon har även en komplett servicehistorik samt att i leasingens pris ingår reparationer, däck, vägassistans och vägskatt.

Läs mer...

2021-02-04

EM_advokatfirman-hahne-norlin_01

När du befinner dig i en kris eller vill förekomma en- välj rätt advokatbyrå

Artikel De flesta människor behöver någon gång i livet vända sig till en advokat. Du går igenom en skilsmässa, barnen ska få gåvor, ett testamente ska upprättas eller du har dragits in i ett brottmål. Advokater...
Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom Skincity

Annica Forsgren Kjellman ligger bakom skönhetsimperiet Skincity – professionell hudvård online.

Arkiv