www.enterprisemagazine.se - www.arval.se - 26-02-2021_3

Är du nyfiken på företagsleasing?

Om du har ett företag där det finns behov av att ha en eller flera bilar, så kan företagsleasing via Arval vara något för dig. Det är lönsammare än att köpa in egna företagsbilar. Idag är det många företag som använder sig av tjänstebilar, förmånsbilar och företagsbilar på olika sätt. Väljer du företagsleasing via Arval så ger det dig många fördelar och en större likviditet. Det eftersom du då har en månadskostnad som du har bra koll på. Hos Arval finns det dessutom många olika bilar att välja på. Du kan därmed välja allt från Volvo företagsleasing till att leasa en Tesla!


Olika leasingformer

Idag är det främst två typer av leasing man talar om. Det är dels operationell leasing, dels finansiell leasing. En företagsleasing innebär hos Arval en operationell leasing. Det innebär att du då har kontroll över alla kostnader. I priset och avtalstiden ingår bland annat försäkringar, service, däck, däckhantering och reparationer. Sedan är restvärdet garanterat från början. När avtalstiden är slut, så kan du lämna tillbaka bilen eller bilarna och välja ny, eller så kan du välja att förlänga avtalet.


En finansiell leasing innebär att det är en månadskostnad för bilen, baserad på priset på bilen, avtalstiden samt dess restvärde. Du är den som då bestämmer restvärdet och det innebär en risk. Det eftersom det kan bli ett undervärde lika gärna som ett övervärde på den.


Re-lease är ett annat sätt att leasa på

Arval har även något som kallas för re-lease. Det innebär då att leasa ett bättre begagnat fordon. Bilen finns direkt i lager och kan därmed levereras direkt. Bilen har inte så många år på nacken samt inte körts allt för många mil. Det är även flexibla val när det gäller kontraktstid och körsträcka. Alla fordon har även en komplett servicehistorik samt att i leasingens pris ingår reparationer, däck, vägassistans och vägskatt.

Läs mer...

2021-02-04

EM_hundarnas hus_03

Hunddagis i trygg miljö

Artikel På Hundarnas Hus får hundarna vistas i en lugn miljö, samtidigt som de tas om hand av personal med mycket kunskap. Här finns förutom hunddagiset även en butik med foder och tillbehör, hundtrimning och...
enterprisemagazine.se - concito.se - 18-06-2021

Intresserad av att hitta nya kunder?

Artikel
EM_peter-svensson_05

Peter Svenson fotograferar världens kändisar

Fotografen och regissören Peter Svenson har en lång meritlista och är ett sant bevis på att om man tror på sig själv och sina drömmar kan man nå hur långt som helst.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv