enterprisemagazine.se - www.battrenatter.se - 16-04-2021

Investera i en bra madrass och sov gott

Problem med sömnen är något som en tredjedel av svenskarna lider av. De senaste undersökningarna visar att stress spelar en stor roll för sömnsvårigheterna som förekommer i dagens samhälle. Att minska på stressen är en stor faktor och är något som belyses mer i detalj under nästa rubrik. 


Att investera i en bra madrass anges också vara en perfekt lösning för dig som lider av sömnproblem. Helst ska du införskaffa en som är anpassad till din kroppsform och behov. Vid ryggproblem är en skräddarsydd madrass ett måste. En stor andel av svenskarna medger att just madrassen och sängen spelar en väsentlig roll för sömnkvalitén. Har du problem med att hitta en bra madrass? Fråga en expert om råd och sök gärna på nätet efter olika alternativ. En sådan förundersökning lönar sig i längden.


Minska stressen

Det är flera faktorer som påverkar din sömn då en av de viktigaste är stressen. Som det nämndes tidigare kan var och en av oss få en bättre sömn ifall stressen minskas. Hur gör du det egentligen och går det överhuvudtaget? 


Första steget är att försöka lokalisera orsakerna till stressen. Är det jobbet som spökar eller har du dåliga läggrutiner? Ifall du hittar orsaken till stressen kommer du att ha lättare till att motverka den. Vägarna till att minska stressen är många. Slutsatsen är att en lägre stressnivå oundvikligen leder till bättre nätter. 


Motionera för bättre sömn 

Något annat som har visat sig ha en positiv inverkan på sömnen är motionen. Rekommendationen är att försöka vara ute varje dag i minst 30 minuter. På våren och sommaren kan din tid ute kombineras med en powerwalk eller löpning. Gillar du inte den sportformen kan du alltid välja att göra något annat. Det viktigaste är att få frisk luft och röra på dig för att kunna må bättre och sova utan några större problem. 


Sponsrat innehåll

Läs mer...

2021-04-08

Em_serviceinabox_03

IT-företag med känsla

Artikel Bakom IT- och konsultföretaget Service in a Box AB finns en lång erfarenhet av data och IT men också en enorm drivkraft att hjälpa människor och företag så att de på bästa sätt kan använda IT som ett verktyg...
EM_alltibygg_07

Byggfirma som kan sköta hela byggprocessen

Artikel Hos Allt i 1 Bygg Huskvarna AB får kunderna en bekväm lösning för sitt byggprojekt. Här får de hjälp med alltifrån bygglovshandlingar och ritningar till uppförande med totalentreprenad.
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

EM_marcus-aujalay_02

Markus Aujalay

Sveriges tuffaste matjury är epitetet på juryn i Sveriges Mästerkock. Markus Aujalay är domaren som ger mästerkockarna mardrömmar.

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan.

Arkiv