133081-laBguette.1

Skapar kvalitetsbaguetter med rutin

Det har gått 21 år sedan La Baguette startade och än i dag erbjuder verksamheten ett urval av uppskattade kvalitetsmackor till sina kunder. Nu satsar företaget stort på sin cateringverksamhet med välsmakande bufféer av alla dess slag. Att arbeta med bra råvaror utan att kompromissa med det låga priset är en uppskattad kombination.


– Dagens kunder är kräsna, har koll och ställer krav på kvalitet. De som väljer att köpa våra baguetter märker den uppenbara skillnaden mellan våra och sämre alternativ. Våra bröd är bakade på traditionellt franskt vis och vi använder oss av kvalitetsråvaror, säger La Baguettes ägare Michel Haido.
I företagets kök finns ingen formpressad skinka eller billig ost. Här fylls mackorna av äkta skinka från Parma, helmuskelskinka och Västerbottenost – för att nämna några exempel. På den informativa och användarvänliga hemsidan kan man som kund enkelt beställa cateringmenyer med eller utan hemkörning.
– Våra cateringbufféer finns i en rad olika utföranden, från den italienska och mexikanska till den svenska smörgåsbordsklassikern. Vi kan ta sällskap på upp till 300 personer, säger Katia Haido som driver La Baguette tillsammans med sin make.
– Även våra pajer och sallader har blivit uppskattade hos kunderna vid sidan om våra klassiska baguetter.
La Baguette är ett familjeföretag av rang och det är förmodligen också en stor förklaring till bolagets framgång. Det finns ett engagemang och hjärta i La Baguette. Och tack vare att många av familjemedlemmarna hjälps åt kan man erbjuda sina kunder kvalitet till ett bra pris.
– Man måste helt enkelt älska och känna en stolthet i det man gör. Nu känns det spännande att ha tagit La Baguette vidare in i ett nytt skede som cateringföretag. Vårt koncept ska vara enkelt och tillgängligt för våra kunder, det är bara att gå in på hemsidan så får man all information där.

2013-06-06
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies