Dela artikel

Sköna underkläder i rätt storlek

Att köpa underkläder i rätt storlek är inte lätt. Det har de flesta upplevt. Den som vänder sig till Agat Ateljé & Butik kan dock få hjälp. Här säljs underkläder från PXC Underwear.

Efter att ha arbetat som datakonsult i 27 år bestämde sig Eva Sandberg för att det var dags att göra något annat. Därför startade hon Agat Ateljé & Butik i Farsta.

– Ateljé för att jag är utbildad tapetserare och erbjuder den typen av tjänster, butik för att jag även säljer kläder, underkläder, accessoarer, smycken och hudvård, berättar Eva.

 

Just underkläder är något som många kvinnor tycker är svårt att köpa. Att hitta rätt storlek ute i vanliga butiker är inte det lättaste och ofta kommer man hem med bh:ar som inte sitter bekvämt. Men det behöver inte vara så. Agat Ateljé & Butik säljer kvalitativa produkter från det svenska underklädesföretaget PXC Underwear. Genom att erbjuda privata gruppvisningar med ”bh-skola” får kunderna möjlighet att prova sig fram och hitta underkläder som passar perfekt.

– Många av mina kunder har tidigare känt att storleken inte haft någon betydelse. Men det har den. När det gäller bh:ar behöver många i regel gå ner i omfång och upp i kupa, menar Eva.

 

PXC erbjuder alla storlekar, från 65–130 i omfång samt A–M i kupa. Dessutom säljer Agat Ateljé & Butik även snygga kläder från nordiska designers som Linnea, Capri och Gai & Lisva. Eva visar gärna olika kombinationsmöjligheter och hjälper var och en att hitta sin stil.

– Visningarna brukar vara både uppskattade och roliga. Många kunder blir lyckliga över att äntligen ha hittat rätt, säger Eva.

2012-08-28