EM_blekinge-snickeri-kakel_01

Specialister inom våtrum

Blekinge Snickeri & kakel AB har en stor bredd och gedigen erfarenhet av branschen och dessutom har de specialistkompetens inom våtrum. Företaget genomsyras av många mjuka värden där nöjda kunder och ett kvalitativt utfört jobb alltid har högsta prioritet.


Ola Håkansson som äger Blekinge Snickeri & Kakel i Rödeby har en lång erfarenhet och är utbildad murare och plattsättare. Han började som anställd på ett företag som utförde totalrenoveringar av badrum och gick därefter till att jobba åt några olika snickerifirmor. Där jobbade han med alltifrån köksrenoveringar, tillbyggnader och altaner till plattsättning och snickerier i badrum.


Under åren som anställd fick han både en stor bredd och erfarenhet och hans många år inom badrumsrenovering och byggnation gav också hans företag en självklar inriktning.


– Vår huvudinriktning är badrum, det är det vi specialiserar oss på idag, säger Ola.


Han startade sitt företag under 2017 och fick en bra start med många uppdrag, något som hållit i sig genom åren.


– Det har varit full fart från första dagen, vilket gjorde att jag anställde direkt, förklarar Ola.


Idag har företaget fem anställda, både snickare samt murare och plattsättare.


– Det flesta av oss har jobbat över tio år i branschen, vilket ger oss oerhört mycket kunskap och en stor erfarenhet.
Helhetslösningar för badrum 

När de bygger eller totalrenoverar ett badrum kan de erbjuda kunderna totalentreprenad, vilket ger dem en bekväm helhetslösning.


– Om det är delar som vi själva inte kan utföra, som el och VVS så hyr vi in underkonsulter.


När kunderna ska bygga eller renovera ett badrum och välja material och utformning berättar Ola att valen på stilarna ofta varierar beroende på vilka trender som är i ropet just då.


– Ofta gör vi flera badrum i en viss stil för att sedan göra ett antal badrum i en annan stil. Något som är stort just nu är att man blandar måleri med kakel på väggarna. Men i överlag är det väldigt blandat, då många anpassar badrummet efter husets övriga stil.


Ola och hans anställda har även utbildat sig inom microcement och samarbetar med välkända aktörer som de köper in materialet ifrån.


Förutom att bygga och renovera badrum så tar de också på sig uppdrag inom till- och nybyggnationer, som de ibland utför åt bland annat husleverantörer.


– Vi gör ofta en totallösning när en kund vill bygga eller renovera sitt hus.
Våtrumsarbeten med trygghet 

Alla uppdrag som Blekinge Snickeri & Kakel utför genomförs på ett fackmannamässigt sätt som gör att eventuella fel täcks av försäkringen.


– Det är viktigt att man följer byggnormerna som gäller det år man utför jobbet och vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade.

När företaget får en förfrågan om ett uppdrag från en kund lämnar de en utförlig offert och är alltid noggranna med att hålla en bra dialog med kunden under arbetets gång.


– Vi försöker alltid att formulera ett avtal innan byggstart och dyker det upp något under vägen så för vi en öppen dialog med kunden.


I alla jobb som de utför värnar de om att lämna ifrån sig jobb med kvalitet.


– När vi gör ett jobb utgår vi alltid från att göra det som vi själva hade velat haft det hemma.


Inom företaget råder många mjuka värden, vilket förmodligen är en stor anledning till deras goda rykte och stora kundkrets, som de ofta får fin respons av.


– Vi får ofta höra att jobbet blir som de hade tänkt sig, vilket är väldigt kul. Nöjda kunder är det mest givande inom det här yrket, avslutar Ola.

Läs mer...

2021-05-26

EM_It-total_01

Cyberattacker är de kriminellas nya krig

Artikel Då ett Miamibaserat mjukvaruföretag utsattes för en hackerattack av cyberkriminella i juli i år, var det många som tvingades få upp ögonen för verkligheten. Ransomware-attacker där företag utpressas på...
EM_advokatfirman-hahne-norlin_01

När du befinner dig i en kris eller vill förekomma en- välj rätt advokatbyrå

Artikel De flesta människor behöver någon gång i livet vända sig till en advokat. Du går igenom en skilsmässa, barnen ska få gåvor, ett testamente ska upprättas eller du har dragits in i ett brottmål. Advokater...
  • BLEKINGE SNICKERI OCH KAKEL
  • Tel: 0701-49 06 99
  • Adress: Granitvägen 19, 373 42 Rödeby
_webb_BI1

CAIA Cosmetics

Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: CAIA Cosmetics.

EM_dennis-teknikmagasinet_04

Butikschef på Teknikmagasinet

Denis Manasiev Vukotic driver Teknikmagasinet mot nya framgångar!

EM_andrea_brandstrom_01

Andréa Brändström

Vinnare av Hela Sverige Bakar 2017.

Arkiv

© 2021, Enterprise Magazine